Categorías
Altres

ajuda per al bo social?

El Bo Social és un tipus d’ajuda que ofereix el Govern espanyol per a pagar els rebuts de la llum, del gas o de l’aigua i oferir un estalvi per a aquelles persones amb menys recursos que la sol·licitin. El Bo Social, per tant, és un descompte sobre les factures de la llum, del gas o de l’aigua i la poden sol·licitar tots aquells consumidors que es considerin Vulnerables.

Mes informació en: Bono Social

Sol·licitar-ho és gratuït i, depenent del grau de vulnerabilitat, es poden aconseguir rebaixes del 25%, del 40% i fins del 50% sobre les factures. Només has de sol·licitar-ho en la companyia on tens contractada la llum, el gas o l’aigua i, una s’aprovi i es concedeixi, estalviar-te part de l’import durant tot l’any.

Com sol·licitar el Bo Social ara?

Si vols demanar el Bo Social a una companyia energètica, a la teva compañia, com ja expliquem més amunt, has de fer-ho només a través de les Comercialitzadores corresponents autoritzades pel Govern.

Posa’t en contacte amb la companyia a través de les seves comercialitzadores sempre que puguis, ja sigui a través del seu Telèfon, el seu Páginaweb o el seu Email (veure més amunt llistat).

Cada companyia té un departament corresponent que es farà càrrec de la teva sol·licitud. Ells us informaran de tota la documentació que hauràs de presentar junt en la sol·licitud. A més, aquestes comercialitzadores de referència s’encarreguen de tramitar la sol·licitud i de comunicar-te si ha estat acceptada o no.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *