Categorías
Altres

AEQUILIBRIUM, Clíniques i centres de tractament

Avui venim a parlar de centres que ajuden a la gent, com són els de AEQUILIBRIUM.

Són centres de tractament i teràpia d’addiccions i trastorns del comportament.

Tenen una xarxa de clíniques i centres on recuperar el benestar i equilibri emocional atès per professionals sanitaris, (metges i psicòlegs), de l’àmbit social (treballadors socials i educadors) i terapeutes, addictes rehabilitats, que l’ajudaran a recórrer el camí que ells ja van fer.

 

ADDICCIONS I TERÀPIES EN ELS QUALS SÓN EXPERTS

 

L’addicció és una malaltia primària, que afecta el cervell, constituïda per un conjunt de signes i símptomes característics. L’origen de l’addicció és multifactorial, involucrant-se factors biològics, genètics, psicològics i socials (per això es denomina malaltia biopsicosocial). Els estudis demostren que existeixen canvis neuroquímicos involucrats en les persones amb desordres addictius i que a més existeix predisposició biogenètica a desenvolupar aquesta malaltia.
L’addicció és una malaltia tractable i la recuperació és possible. És un procés.

Som una xarxa de clíniques i centres dirigits a població específica, especialitzats a donar atenció a persones amb problemes d’addiccions tòxiques i no tòxiques, i problemes del comportament a través de l’esport junt, com és lògic, amb les clíniques mèdiques i la teràpia psicològica.

Aequilibrium, a més de l’activitat principal descrita anteriorment, disposa d’un centre d’I+D per a l’estudi i aplicació de teràpies alternatives a aquesta mena de pacients en col·laboració amb Universitats i associacions provincials i regionals de familiars i pacients addiccions tòxiques i no tòxiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *