Categorías
Empreses CAT

Con el frío llegan las botas Australianas

El disseny de les botas australianas, és simple, es cus la llana de l’interior que serà el folre (o vellón), amb el cuir de l’exterior, les costures són visibles en l’exterior de la bota, la sola acostuma a ser de goma.

La composició d’aquesta bota permet mantenir el peu allunyat de la humitat així com fer de termòstat per a mantenir el peu sempre a temperatura del cos. Com a resultat; es tracta d’un calçat molt còmode en l’actualitat amb una infinitat de colors i amb dissenys més alts i baixos.

Per sobre de tot aquestes botes australianes són tot un èxit que no poden faltar en els armaris de les fanàtiques de la moda.

Podem trobar 3 models diferents en el grup de botes australianes: Les botes UGGS, Botas MOU i botes EMU.

Què tenen en comú aquestes botes australianes?

Els Botins australians UGG van ser les primeres a aparèixer, posteriorment van aparèixer les MOU i finalment les Botes EMU. Totes elles segueixen un mateix patró de confecció: Pell d’ovella, amb folre de llana d’ovella i sola sintètica i costura visible en l’exterior. Els 3 models ofereixen confort i comoditat i gran protecció del fred mantenint la temperatura natural dels teus peus.

En les MOU, que són potser les botes menys vistes al nostre país, només és qüestió de temps perquè siguin unes habituals en els nostres armaris. Fins i tot hi ha alguns models MOU confeccionades amb taló de tascó oculto a l’interior.

Les EMU, que són potser les més semblants a les UGGS, una de les diferències entre aquests 2 models, a part de la seva estètica, els botins EMU tenen una estètica més estilitzada en la capdavantera, així com la sola més fina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *