Categorías
Altres

El Blog del Minimalista, una web sobre un estil de vida diferent

Segur que alguna vegada t’has plantejat que és possible portar un estil de vida diferent al que ens ha imposat la societat des de petits. Viure amb les teves pròpies regles i prioritats, viure per a tu i per als teus, viure amb temps per a aprendre i fer el que vulguis, en definitiva, viure millor.

El minimalisme és un estil de vida diferent, el qual ens compta els seus secrets Pablo Saborit en la seva pàgina web El blog del minimalista. On des de les seves experiències personals al Brasil, ens va acostant a l’estil de vida minimalista, que té com a objectiu viure amb més tranquil·litat sense haver de realitzar grans sacrificis o canvis.
En el repte minimalista de 30 dies, ens va proposant un repte minimalista diari, per a anar acostant-nos a poc a poc a una vida més minimalista, mentre ens anem desprenent dels objectes innecessaris que acumulem i mentre ordenem el nostre espai personal.En definitiva, és un blog on ens va compartint les seves experiències sense necessitat d’intentar convèncer, ni ensenyar a ningú. Simplement és un petit espai en Internet on compartir idees i diferents punts de vista sobre com viure la vida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *