Categorías
Empreses CAT

Empresa de casetes d’obra

Empresa Online amb Seu a Catalunya que es dediquen a la venda i lloguer de “casetas de obra“.

Les principals característiques de les seves casetes són:

Terra metàl·lic: xapa d’acer galvanitzada de 2mm. de gruix, taula hidròfuga de 16mm., sòl vinílic.

Portes / Finestres exterior: les portes i finestres amb marcs d’alumini lacat i tancament a partir de panell de sandvitx.

Portes interior: les portes de la caseta d’obra estan fabricades de melamina normalment canteada per les dues cares i els marcs d’alumini lacat en blanc.

Laterals del mòdul: les casetes d’obra porten panell de 40mm. de gruix compost de xapa d’acer prelacada normalment blanca sobre base galvanitzada per les dues cares i un bon aïllament intermedi acústic i tèrmic a partir resines d’alta qualitat.

Doble sostre: porespán i acabat interior a partir de planxes d’acer lacat en blanc.

Divisió d’interiors: Propietats semblants al tancament exterior.

 

Totes les instal·lacions de casetes d’obra compleixen les ordenança de General de Seguretat i Higiene en el treball, també compleixen amb el reglament electrotècnic de baixa tensió, a més d’altres normes tècniques

Casetes molt sòlides. Les últimes innovacions han aconseguit fer casetes d’obra molt fortes i solgudes que duren en el temps.

Són Sostenible. Totes les nostres casetes d’obra són sostenibles, perquè el mes important per a nosaltres és cuidar el medi ambient.

Decoració estètiques. Els dissenys són cada vegada mes atractius i l’interior de les casetes d’obra es poden dissenyar diferents ambients segons les necessitats.

Muntatge Super ràpid. En poc temps pots tenir instal·lades les casetes d’obra que necessiti en la ubicació exacta, els experts instal·ladors de mòduls d’obra tenen molta experiència en instal·lacions de casetes prefabricades.

mes info en: Https://casetasdeobra.info

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *