Categorías
Empreses CAT

Internet per a l’economia domèstica: consells a tenir en compte per a triar les millors tarifes

En l’actualitat, la connexió a Internet suposa una part fonamental per al desenvolupament de les nostres vides personals i professionals.

En aquest context de revolució digital, la tecnologia avança amb passes de gegant, de manera que tots els internautes poden gaudir de prestacions que s’ajustin als seus interessos.

És per aquesta raó que, abans de triar qualsevol tarifa, el millor és comprar, analitzar els seus avantatges, i decantar-se pels serveis que més afavoreixin l’ús personal que se li vagi a atorgar, ja que no és el mateix emprar un terminal per a treballar que per a xatejar i mantenir-se comunicat amb els familiars.

D’igual manera que les preferències dels usuaris no són les mateixes, les ofertes tampoc.

Les millors tarifes d’Internet sense permanència no són aquelles que resulten més econòmiques per a la butxaca, o les que tenen millor qualitat en el servei; sinó que, més aviat, les que resolen totes les necessitats a l’instant i a final de mes no sents que s’està pagant
per una assistència poc beneficiosa per a l’economia.

Aquí, en aquest sentit, hi ha tres valors que s’han de determinar per a triar la tarifa mòbil que millor s’ajusti:

– Sobre la base del nivell de consum: correspon a la prioritat del client són les dades mòbils, per la qual cosa l’ideal seria buscar una prestació amb megues il·limitats o amb untopall elevat.

– Pot donar-se el cas que el client busqui un nivell de crides alt, sobretot si es tracta d’una empresa o negoci. En aquest sentit, la prioritat del client serà buscar una tarifa amb una quantitat de minuts il·limitada.

– Finalment, pot donar-se el cas que el consumidor busqui un *mix d’ambdues. No obstant això, és important determinar llavors un preu, ja que quants més megues i crides es precisin, major serà la quantitat a pagar. Per tant, s’ha de tenir ben clar fins quant s’està disposat a gastar l’usuari.

Aquests tres paràmetres s’empren també en les webs de compradores de tarifes, simuladors que ofereixen una llarga llista de prestacions que més beneficien a les preferències indicades.

Així, aquestes pàgines requereixen resoldre més o menys, quatre qüestions clau per a establir el rànquing. Primer, el preu que el client està disposat a pagar; la quantitat de megues que desitja disposar; els minuts inclosa en el servei; i, finalment, el tipus de connexió a Internet, és a dir, si es desitja formalitzar un contracte amb o sense permanència o disposar d’una targeta de prepagament.
Amb tot, convé definir els avantatges d’aquest aparell:

– Les targetes de prepagament, d’una banda, són les recarregables. És a dir, funcionen de manera que l’usuari té una determinada tarifa que cada mes paga la quantia per a activar els seus serveis i gaudir-la.

D’aquesta manera, és el propi consumidor qui decideix
quan pagar i les prestacions solen tenir una durada d’un mes, tret que es gastin.

De normal tots els megues i minuts que no s’hagin realitzat durant un
mes, es poden reutilitzar en la següent recàrrega.

– Els contractes de telefonia mòbil, per l’altre, correspon a un acord entre l’empresa i el client que no es pot modificar. El document narra les bases de la tarifa i els seus gaudis, les dades del client i el número de compte associat per a domiciliar els pagaments, a diferència de les prepagament.

Moltes d’aquestes prestacions solen tenir compromís de permanència, que dura entre 12 i 24 mesos, en el qual el client
no pot trencar en cap concepte. En el cas contrari, el consumidor es veurà en l’obligació legal de pagar una penalització, a més d’abonar els endarreriments.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *