Categorías
Altres

Pèrgoles bioclimàtiques en catalunya

La nova generació pèrgoles arriba emparada per l’aparició d’un nou aliat: les pèrgoles bioclimàtiques, una estructura similar a les tradicionals composta d’alumini i recoberta amb cortines de cristall, làmines de vidre que asseguren un aïllament net i únic.

A diferència de les pèrgoles convencionals, les bioclimàtiques no sols serveixen per a suplir la funció de cobertura, sinó que a més et permeten aïllar per complet un espai exterior durant els 365 dies de l’any. Com? A través d’un tancament que podràs controlar en tot moment: des del gir de làmines a fi de conduir la llum solar o mesurar la ventilació, passant per un sistema de canalització que protegirà la teva terrassa de qualsevol inclemència meteorològica.

Pressupost Pèrgoles

Una pèrgola nova, diferent, que reinventa per complet en concepte de pèrgola tradicional per a permetre’t gaudir d’aquest espai extra de la teva llar o negoci al llarg de tot l’any, podent realitzar diferents activitats, sopars i festes o, simplement, gaudir de cada metre que t’ofereix la teva casa.

Si vols saber més sobre pèrgoles bioclimàtiques visiti: pergolab.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *